Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Vaderdag

31/05/2018

Elke tweede zondag van juni is het zover: dan vieren we in ons land Vaderdag. In de kleuterklassen en lagere scholen helpen juffen en meesters met ideetjes, maar wie ouder is, wordt verwacht om zelf met en origineel cadeau op de proppen te komen. 
Ontdek hier de Inside-Vaderdagtips!

 

BBQ  

Heerlijk grillen en genieten

Een bbq-workshop bij BBQ Academy. Over Vlaanderen verspreid organiseert deze barbecueschool inspirerende en praktische workshops om tot een overheerlijk resultaat te komen thuis, of de papa dan wel liefst op hout, houtskool of gas werkt. Online zijn cadeaubonnen te bestellen van 65 euro, waarmee vaderlief zelf kan kiezen bij welke workshop hij aansluit. Hoeft het gezegd dat drank en eten inbegrepen zijn? Ook op Inside, tussen 1 en 4 november in Flanders Expo Gent, zullen er workshops en demo’s georganiseerd worden.

     
Limbospel  

Faites vos jeux

Een familiespel voor in de tuin. Waarom zou elk familiefeest uren aan tafel moeten betekenen? Maak er eens een speelnamiddag van? Alternatieven voor het populaire Kubb is dit Limbospel of waarom niet een klassieke kegelset? Plezier voor jong en oud verzekerd. Beide te vinden op Tuinadvies.be. Toch Kubb-fans? Dan is Vaderdag het ideale moment voor een extra training voor het Belgisch Kampioenschap Kubb op 25 augustus 2018.

     
Erwan Tailleur  

Kleren maken de man

Een maatpak van een Erwan Tailleur. Als het ietsje meer mag zijn dit jaar is een kostuum op maat misschien wel iets voor de extra stijlvolle papa’s? Je vindt de kleermaker trouwens ook op Inside dit jaar.

 
Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer