Festival hulpjes

26/06/2018

Party vibes allemaal goed en wel, maar een slimme festivalganger gaat maar beter een beetje voorbereid richting de wei. Drie tips voor extra veel festivalplezier vind je hier. Alsof ze rechtstreeks uit je moeder haar mond zouden komen. Graag gedaan.

 

 

Vergeet uw regenjas niet

Kent u het gevoel? Jaloers op die poncho van dat ene meisje naast jou terwijl jij stilaan drijfnat wordt, wachtend op de band van je dromen? Vermijd het, en vermijd meteen ook om een duur wegwerpmodel te moeten kopen. De jongste lichting K-Way’s zijn weer fantastisch, de Morgan cape die meer dan 50 jaar oud is, is zopas in een … euh … nieuw jasje gestoken.

     
 

Baken je territorium af

Dat zelfs een feestende mens meestal grenzen kent, bewijst het “dekentjes” respect op een drukke wei. Je loopt zo min mogelijk op dat van een ander en ligt schaamteloos languit op het jouwe. Met de maten. Dit is een XL versie van Fatboy, met pinnen om vast te steken.  

     
 

Wees zuinig met energie

Kies je voor een meerdaags festival en blijf je kamperen? Dan weet je dat het al eens een eindje wandelen kan zijn tot je de juiste letter en nummercombinatie van die gereserveerde camping vindt. Van deze opvouwbare (en dus overdag weg te stoppen in de tent) bolderkar bij Tectake, heb je vast ook nog de rest van de zomer plezier.
Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer