Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

INSIDE PURE & HEALTHY LIFESTYLE

inside

De discussies rond gezonde voeding en diëten laaiden behoorlijk op de voorbije maanden. Wij kiezen volop voor ons logisch verstand en volgen ons buikgevoel naar een healthy happy lifestyle! We kunnen haast niet meer volgen met al die voedingsadviezen van foodgoeroe‘s en de nieuwe voedingsdriehoek. Maar als we even afstand nemen en kijken naar het grote geheel draait het eigenlijk allemaal om een gezond bewustzijn. We weten meer dan ooit tevoren wat eten met ons doet en welke impact voeding op ons lichaam heeft. 

Op zoek naar balans

Diëten is uit, een gezonde levensstijl is in. We kiezen niet meer voor de snelle drastische crashdiëten maar denken op lange termijn. Groenten krijgen opnieuw de hoofdrol en als we dan toch voor een stukje vlees of vis gaan, kiezen we voor bio of een eerlijk en ambachtelijk product. Alles kan en alles mag maar wel met mate. Er is niks mis met een glaasje wijn maar ook mocktails en ambachtelijke limonades en aperitieven zitten enorm in de lift. Ook tegen een stukje Belgische chocolade zeggen we zeker geen nee. Bij die gezonde voeding hoort een goede dosis lichaamsbeweging. Met ‘standing desks’, een stappenteller en yoga tussen de middag komen we al een heel eind. Genieten is het codewoord, balans is alles.

Eat the rainbow

Waar we vooral heel blij van worden, is dat gezond eten meteen ook gelijk staat aan een vleugje kleur op je bord. Denk maar aan smoothies, poké bowls, chiapuddings en frisse salades. Stuk voor stuk helemaal trendy, boordevol kleur, vitamines en erg gezond! Want onder het motto ‘eat the rainbow’ kleuren we onze dag. Zorg voor voldoende variatie in de keuze van groenten en fruit, adem diep in en uit, maak lange boswandelingen en woel met je voeten in het zand. Geef jezelf een healthy, happy boost!

Ontdek ons gevarieerd aanbod healthy food & drinks in hal 1. Geniet van een low-calorie slaatje in onze NEST-healthy-bar, shop de gezonde maar vooral lekkere producten en sprokkel tips & tricks tijdens onze workshops en demo’s. 

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer